fbpx

ME OLEMME U2M

U2 Marketing Oy

U2 Marketing on täyden palvelun markkinointitoimisto. Toteutamme markkinoinnin sekä sisällöntuotannon. Laitamme myös yrityksen visuaalisen brändin kukoistamaan. Sloganimme: ”Kaikki onnistuu!” osuukin naulan kantaan.

U2 Marketingin tavoitteena on toimia monipuolisesti yritysten myynnin tukena luoden lisäarvoa tehokkaasti ja kestävästi. U2M:n taustalta löytyy vuosien kokemus niin B2B- kuin B2C-alojen yritysten markkinoinnista ja sisällöntuotannosta. 

U2 Marketing Oy jatkaa siitä mihin TMI Jami Uuttu jäi, tarjoten yhä laajempia ja suurempia kokonaisuuksia. Päämajamme on Helsingissä, mutta toimialamme on koko Suomi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voisimme tehostaa teidän yrityksenne markkinointia ja myyntiä. 

Jami/u2m

Jami / Toimitusjohtaja

”Vastaan yrityksemme toiminnasta sekä palveluidemme toteutuksesta. Olen koulutukseltani ekonomi ja  yrittäjänä olen ehtinyt viettää jo useita vuosia. Vapaa-ajallani olen intohimoinen jalkapalloilija, kalastaja ja golfari.”

Vilma kopio

Vilma / Myyntipäällikkö

”Vastaan yrityksemme myynnistä ja asiakassuhteista. Olen kerryttänyt kokemusta usean vuoden ajan uusasikashankinnassa, myynnissä ja projektijohtamisessa. Koulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi. Vauhtia arkeen tuo labbispoika Vili. Rakastan hyvää ruokaa ja viinejä sekä mökkeilyä.”

Miksi valita U2M

Meille tärkein arvo on asiakastyytyväisyys emmekä luovuta ennenkuin se on saavutettu. Olemme myös unohtaneet kaiken turhan sepustuksen ja keskitymme olennaiseen. Emme siis tyrkytä teille massatuotettuja ratkaisuja vaan ratkaisemme ongelmanne yksilöllisesti ja tehokkaasti. 

change-choices-choose-277615